Fly.az logo
+99412 436 80 26 [email protected]

Çin vizası dəstəyi

Viza üçün tələb olunan sənədlər

  • Xarici passport
  • Viza rüsumunun ödənilməsini təsdiq edən sənəd
  • Gediş-gəliş biletinin bronu
  • İş yerindən elektron arayış
  • VÖEN
  • Bank hesabında 20.000 USD və ya evin kupçası (Hüquqların dövlət qeydiyyatı haqqında daşınmaz əmlakın dövlət reyestrindən çıxarışı)
  • Mehmanxana sifarişinin təsdiqi/Dəvət məktubu
  • Şəkil 3 sm x 4.5 sm
  • Doldurulmuş ərizə formaları

Əməliyyat müddəti

Sizin müraciətinizin cavabı və ya sizə viza verilmə prosesi 3-7 iş günü müddətində olur.

Xüsusi qeydlər
  • Fly.az şirkəti turistlərə vizanın verilməsinə tam zəmanət vermir.
  • Vizanın verilməsi bir başa Konsulluq xidmətinin ixtiyarındadır.
  • Vizanın verilməsi və ya imtina ediməsi konsulluq tərəfindən qərara alınır.